Ruimte voor creatieve multitasking

Donderdag 3 juni 2010. Maar liefst vier uitnodigingen had ik staan voor die dag. En allemaal zo rond dezelfde tijd. Tja, juni netwerkmaand hè… De komende weken heb ik nog wat van die onmogelijkheden in m’n agenda. Zelfs voor een multitask-talent als ik, een aanslag op mijn improvisatievermogen.

 

Uiteraard moest ik kiezen. In vierendelen kon ik mezelf niet. Wilde ik ook niet. Vroeger had ik misschien een poging gedaan. Nu kijk ik wel uit. Ik ben liever ergens 100% aanwezig, dan halfslachtig en met mijn hoofd alweer bij het tijdstip dat ik moet vertrekken naar de volgende bijeenkomst. De Leading Ladies Day van AFAS in Leusden viel als eerste af. Ik hoop Annemarie van Gaal elders een keer te zien. En, ondanks dat de netwerkbijeenkomsten in de Caballero Fabriek altijd goed bezocht en erg leuk zijn, besloot ik ook niet naar de zomerborrel te gaan.

 

Ik koos voor de lenteborrel Business Haaglanden in Wassenaar en de officiële openingsborrel van Room Creative op het Anna Paulownaplein. Om er gedurende de dag achter te komen, dat ook dit niet combineerde met mijn dagindeling en ik ‘slechts’ één borrel kon bezoeken.

 

Focus
Mijn netwerkmiddag begon en eindigde dan ook op een zonovergoten Anna Paulownaplein. Waar ik 100% aandacht kon hebben voor de andere gasten die ik er ontmoette. En 100% aandacht voor de ‘dagelijkse business’ van Room Creative. Over multitasken gesproken. In Room Creative zijn concept, ontwerp, web, tekst en beeld aanwezig. Allemaal zelfstandigen c.q. zzp-ers. Met een zelfstandige onderneming en eigen klanten en opdrachten. Maar ook met een gezamenlijk portfolio. Want dat is de meerwaarde die Room Creative biedt. Een one-stop-shop voor creatieve concepten. Een multitask-huis met de voordelen van 100% focus.

 

Tijdens de borrel leerde ik meer over de zes personen van de Room Creative. Over wat ze doen. Met voorbeelden van hoe ze dat doen. Ik maakte kennis met hun relaties en familie. Praatte bij met wat bekenden. En hoefde me niet één keer zorgen te maken over hoeveel tijd ik nog had voordat ik moest vertrekken.

 

Da-ag multitasken, hallo 100% focus!

Gefeliciteerd Room Creative, met jullie prachtige locatie en jullie mooie samenwerkingsverband!

 

« terug naar overzicht

Blogumns