Wakker worden en contact maken @ Igluu

Of je nu een vroege vogel bent of niet: ’s ochtends netwerken levert soms grappige plaatjes op. Waaronder dikke ogen en veel espresso’s. Maartje – de illustratieve helft van ons bloggersduo – en ik waagden ons aan zo’n netwerkevent in de ochtend.

 

Igluu organiseerde namelijk op vrijdag 28 mei van 08.30 tot 11.00 uur een powerbreakfast. Okay, het kan nóg vroeger, maar wij vonden dit al best op tijd… Maar, omdat ik bij Igluu mijn werkplek heb, leek het ons leuk om ‘in mijn omgeving’ in contact te komen met nieuwe mensen. En een lekker broodje te scoren. Oh, en niet te vergeten koffie, stérke koffie!

 

Onderweg zag ik de bui al hangen: half negen bleek tóch weer te vroeg voor me. Ik smste Maartje dat ik iets later zou arriveren. En of ze een broodje voor me wilde bewaren. Maar, haar slow start, door onder andere een lekke band, resulteerde er in dat we min of meer tegelijk aankwamen. Ondanks dat het al gezellig druk bleek, waren de broodjes nog niet op gelukkig!

 

We zagen een paar Igluu-ers, een incidentele andere bekende en nog meer onbekenden. Hoogste tijd dus om wakker te worden (of in ieder geval over te komen) en actie te nemen! Al dan niet met volle mond. Voor wie Igluu nog niet kent: op de vijfde etage van het gebouw op de hoek van de Mauritskade en het Louis Couperusplein kun je werken, ontmoeten en vergaderen. Op een manier die jij wilt, in een inspirerende omgeving, flexibel en representatief.

 

Werken kun je er heerlijk. Er heerst een sfeer van hard werken en gefocust aan de slag zijn. Toch is er altijd ruimte en tijd voor een praatje. Onder het genot van een heerlijke Nespresso zoals jij ‘m wilt, even zittend in de lounge of aan je bureau. Vergaderen @ Igluu is ook prima. Goede en ruime voorzieningen en zeer representatieve ruimtes (óók verkrijgbaar met dakterras).

 

De ochtend van de 28e mei stond het netwerken en contact maken dus centraal. En als bonus kon je je 10 minuten laten masseren door stoelmasseur Lloyd Robinson. Een mooie combinatie: wakker worden met een goeie bak koffie (made by Joep van Casa Barista, die ook de koffie verzorgt tijdens de wekelijkse NOW-sessies) en een broodje, contact maken met anderen door te netwerken en contact maken met je eigen lichaam tijdens de massage. Er waren trouwens meer mensen die niet één, maar twee dubbele espresso’s nodig hadden om wakker te worden. En sommigen ontdekten zelfs door de massage eindelijk weer eens de noodzaak om naar haar eigen lichaam te luisteren. (Sorry Berry, je was nu eenmaal de enige man op de massagestoel.) Waar een powerbreakfast al niet goed voor is…

 

« terug naar overzicht

Blogumns