Winning mood

I’m in a winning mood… Hoewel ik (bijna) nooit iets win. Heb ik geen problemen mee hoor. Ik doe gewoon niet mee aan welke loterij dan ook. Ik heb de overtuiging dat wat je niet hebt, je ook niet kunt verliezen. Heel soms heb ik echter geluk. Omdat ik me ergens voor heb ingeschreven, aan iets mee heb gedaan, of gewoon omdat ik m’n gegevens heb achtergelaten.

 

Zo won ik ooit een videopakket met tien leuke video’s en wat gave filmgerelateerde t-shirts. Hoe dat kwam weet ik niet meer. Ook won ik eens een Nintendo DS met het spelletjes Braintrainer. Omdat ik een enquête had ingevuld. Wat ik allang was vergeten toen ik het ding ineens thuis bezorgd kreeg.

Als dank mocht ik het apparaat testen én houden. Met als voorwaarde dat ik mijn bevindingen met hen deelde. Maar ook als ik dit niet deed, mocht ik de spelcomputer houden.

 

Ipad deel 1
Vorige week was het weer raak. Tenminste, het hád raak kunnen zijn. En hoe! Ik had mijn kaartje achtergelaten op het symposium Den Haag Telecom 2010. De inhoud van het symposium viel echter tegen, dus (én omdat ik niet erg fit was) vertrok ik vroegtijdig. De volgende dag hoorde ik via een bekende dat ik als eerste winnaar uit de bus kwam voor – jawel – een ipad (!!!). Maar, ik was niet (meer) aanwezig, dus ging het (door mij zeer hoog op m’n verlanglijstje geplaatste) gadget aan mijn neus voorbij. Oeff, pijnlijk! Ik had namelijk echt héél graag een ipad gehad (wie niet)! Pas bij de vierde trekking konden ze ipad daadwerkelijk aan iemand overhandigen.

Hoewel ik het absoluut zuur vond, kon ik er ook wel om lachen. Hilarisch toch! Je baalt van het feit dat je iets niet hebt (gekregen), terwijl het toch al niet in je bezit was. Ik vind dat wel een grappige gedachte. Goed verhaal toch…

 

Marcom10
Vandaag bezocht ik in de Amsterdamse RAI Marcom10. Een ontmoetingsplek voor professionals in het marketingcommunicatievak. Op de dag dat ik ‘mijn ipad verloor’, kreeg ik van de organisatie van Marcom10 een mailtje dat er een ipad te winnen viel. Een herkansing dus. Mijn doel was dan ook tenminste om ter plekke mijn gegevens in te vullen voor die ipad. En als het moest zou ik blijven tot het bittere eind.

Eerst had ik echter een leuke workshop van Wim Coenraadts: ‘Hoe maak je nieuws mediageniek?’. De deelnemers moesten van tevoren een eigen persbericht insturen. Wim had vier persberichten uitgekozen om te bespreken. Hoewel mijn persbericht in eerste instantie niet geselecteerd was, kwam het bericht toch aan bod. Er had namelijk iemand afgezegd. Tja, welke gevolgen dat kan hebben, weet ik inmiddels (#ipad)… Mijn persbericht was op een aantal punten absoluut voor verbetering vatbaar, maar kreeg ook wel enige sympathie.

 

Gewonnen!
Bijna was ik wéér eerder weg gegaan. De workshop liep namelijk uit en ik wilde graag naar een andere workshop. Maar, het was te interessant, dus ik bleef zitten (weliswaar met tas op schoot). Plotseling bleek dat er ook iets te winnen viel in de workshop; een verrassing. En wat bleek, ik won ‘een gratis mailing van ANP Pers Support van mijn nieuwsbericht naar de algemene media van Nederland t.w.v. 350,= euro’! Toegegeven, de eigenlijke winnaar was niet aanwezig. De prijs ging naar mij omdat het volgens Wim ‘een hoge gunfactor’ had. Mijn aanwezigheid werd beloond, Wim, bedankt!

 

Ipad deel 2
In deze winning mood toog ik naar de Adformatiestand. Daar vulde ik mijn e-mailadres in, om zo kans te maken op een ipad. En het belangrijkste: ik hoefde niet te blijven om de mogelijke prijs in ontvangst te kunnen nemen. En nu maar afwachten… But, I’m in a winning mood!

 

Helaas heb ik nog steeds geen ipad gewonnen...

 

Wil je het betreffende persbericht lezen of heb je zelf een persbericht nodig? Mail me dan.

 

« terug naar overzicht

Blogumns