Ik zet mijn kwaliteiten als tekstschrijver ook in om anderen belangenloos te helpen.
 

Stichting De Haven

Dat doe ik onder andere door het informatiemagazine van Stichting De Haven regelmatig te redigeren. De Haven is een christelijke organisatie die zich inzet voor pastorale zorg en hulpverlening aan prostituees.

 

Cordaid Kinderstem

Vanaf zomer 2009 tot en met februari 2010 was ik druk met het werven van sponsors, donateurs en free publicity voor een fantastisch project waarbij ik persoonlijk betrokken was: de Bombay Challenge. In dat kader reden Marco en ik met 2 bevriende stellen en nog zo’n 14 andere teams van 7 tot en met 18 maart 2010 in slechts 12 dagen maar liefst 2.000 kilometer in een tuktuk door Zuid-India! De opbrengst hiervan ging naar Cordaid Kinderstem, dat Indiase straatkinderen helpt om hun leefsituatie te verbeteren. Check ons blog voor het hele verhaal: Het Haagse Monster. In totaal leverde de Bombay Challenge zo’n 45.000 euro op!

 

Art of Living
Verder schrijf ik soms voor Art of Living. Dat is een veelzijdige internationale non-profit, educatieve en humanitaire NGO (actief in meer dan 140 landen). Hun initiatieven hebben tot doel: vrede brengen op zowel individueel en maatschappelijk niveau, als de wereld in haar geheel.

Wist je dat je longen je krachtigste reiniger zijn? Met een cursus van Art of Living ‘ontgift’ je je lichaam. Je ademt de afvalstoffen weg die door negatieve emoties in ons lijf zijn opgestapeld. Ze geven praktische cursussen met eenvoudige, krachtige technieken en processen. Met je adem maak je de weg vrij om (weer) levenslustig te zijn. Ik kan je de cursus van harte aanbevelen! Doorgaans zijn de cursussen op doordeweekse avonden met aansluitend een weekend. Maar er zijn ook Weekend Intensives.
 

Eén van de weesjongens op de schouders (Bombay Challenge)